Takaisin arkeen

Alkuperäisissä suunnitelmissa olin ajatellut olla tänä syksynä kuukauden verran missikiertueella ja sitten palata (ainakin pariksi viikoksi) kotiin. Erilaisten sattumusten kautta kävikin niin, että kiertueen jälkeen pyörähdin kotona kolme kokonaista päivää kunnes lähdin kohti seuraavaa kilpailuani Myanmariin. Tämän jälkeen Suomeen palattuani suuntasin suoraan Järvisydämeen rentoutumaan, jonka jälkeen vihdoin kotiin. Kaksi kuukautta reissussa meni ihan hujahtamalla!

Tätä kirjoittaessani oon ollut viikon verran normaalissa arjessa taas kiinni. Oon ehtinyt jo tylsistyä pahasti, tai ehkä tämä on vain pitkän loman jälkeinen mielentila joka tasaantuu ajan kanssa? Yritän kuumeisesti keksiä seuraavaa siirtoa – mikä olisi seuraava tavoite? Haluan innostua jostain! Sitten on myös toinen ääni päässä – se käskee rauhoittua välillä: Tekiskö hyvää jos olis hetken ihan vaan tekemättä mitään? Itseni tuntien tuun saamaan jonkun tosi hyvän idean aika pian, joten ei hätää. Sitä ideaa odotellessa yritän ottaa vähän aikaa rennosti.

Näköjään tästä tylsyyden tunteesta on ainakin sellainen etu, että oon saanut kirjoitusinspiraationi takaisin. Nyt mun tekee muutenkin mieli palata harrastusten pariin, jotka olin laittanut väliaikaisesti sivummalle. Jos joku vielä muistaa, niin mähän oon kirjotellut blogia aiemminkin. Sille edelliselle kävi niin, että pistin sen viime keväänä piiloon tarkoituksenani siirtää koko roska tähän osoitteeseen. Ehdin tehdä projektin puoliväliin saakka, mutta jätinkin sen sikseen kun tajusin ettei mulla ole aikaa tai jaksamista kirjoittaa just nyt. Pyhitin silloin vapaa-aikani aika pitkälti työnteolle (:D) ja kisoja varten treenaamiselle. Nyt kun kaikki on ohi ja stressileveli lähellä nollaa, niin antaa mennä taas.

Lähitulevaisuudessa aion kirjoittaa tänne ainakin mun missikilpailukokemuksista, onhan noi ollut aika siistejä reissuja. Haluun myös avata sitä maailmaa kaikille aiheesta kiinnostuneille, koska tekemäni empiirisen tutkimuksen mukaan meitä on tässä maassa aika paljon vaikkei me olla mitenkään järjestäydytty. Toivottavasti joku muukin on aiheesta yhtä innoissaan!

Päätän kirjoituksen tällä kertaa lähettämällä miljoona onnentoivotusta Eeville Japaniin, Miss International 2018 -kilpailuun! Mulla on vahva usko Eevin pärjäämiseen. Siinä meillä on niin kuvan kaunis ja rautasella asenteella varustettu nainen edustamassa Suomea. Perjantaina, Suomen aikaan aamuseiskalta, alkaa finaalilähetys jossa selviää ketkä kruunataan. Nyt kun menee äkkiä nukkumaan niin huominen tulee nopeemmin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *